Geri

Ripoint Academia
Biz bir AİLEYİZ !


Ripoint Academia olarak;

3 yıllık bilgi birikimimiz, tecrübemiz ve deneyimimizle Türkiye’nin en hızlı büyüyen gelişmekte olan yabancı uyruklu öğrenci merkeziyiz. Yabancı uyruklu öğrenci merkezi olmamızın yanı sıra 8 yılı aşkın ülkemizde faaliyette bulunduğumuz gayrimenkul danışmanlık hizmetinde de en genç en dinamik danışmanlık firması olmanın gururunu yaşıyoruz.

Danışmanlık hizmetimizin ülkemizde ve uluslararası arenada kurmuş olduğu güven ilişkileri doğrultusunda yeni ve genç olduğumuz bu yolda ülkemizin en hızlı büyüyen yabancı uyruklu öğrenci merkezi olmanın gururundayız.

İstanbul Esenyurt’da bulunan ana merkezimiz ve yurt dışında bulunan irtibat ofislerimiz ile yabancı uyruklu öğrencilerimizin Türkiye’de ve anlaşmalı olduğumuz yurt dışındaki üniversitelerimizde eğitim alabilmeleri için çeşitli hizmetler sunmaktayız ve Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinin temsilciliğini üstlenmekte bulunmaktayız.

Ripoint Academia olarak ülkemizin üniversitelerini yurtdışında en iyi şekilde tanıtan ve faaliyet gösteren yabancı uyruklu öğrenci kurumu olmayı başardık. Dinamik genç ve deneyimli kadromuz ile birlikte yabancı uyruklu öğrenci merkezi olmamızın yanı sıra gayrimenkul tercümanlık vize işleri ikamet işleri vb. genel bilgi ve tecrübe içeren konularda etnik etkin bir faktör olmamız sektörün enleri arasında olmamızın en büyük etkenlerindendir. Hazırda yürütmüş olduğumuz ve hayalini kurduğumuz projelerimizle global dünyanın global academiası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz

Etkin rol oynadığımız gayrimenkul danışmanlığının bize vermiş olduğu tecrübeyle birlikte ülkemizde yada yurt dışında ripoint academia çatısı altında eğitim hayatına devam eden öğrencilerimizin konaklama ihtiyaçlarını anlaşmalı olduğumuz otellerde yada onları yerleştirdiğimiz evlerde sağlayarak onlara sıcak bir yuva sunmanın da gururunu yaşıyoruz.

Çünkü biz bir AİLEYİZ !
WE ARE A FAMILY—-МЫ СЕМЬЯ—-NOUS SOMMES UNE FAMILLE
我们是一家人—-نحن عائلة—-ما خانواده ایم

Niçin Biz?

Yabancı uyruklu öğrenciler Türkiye’de devlet üniversitelerine veya özel üniversitelere başvuru yapabilmektedir. Her iki üniversite türünde de yabancı öğrenci kabul şartları aynıdır. Ancak bazı üniversitelerin öğrencilerden talep ettiği farklı belgeler ve şartlar olabilmektedir. Öğrencilerin başvuru yapmadan önce üniversitelerin başvuru koşullarını bilmesi ve tamamlaması gerekmektedir. Bu noktada Ri/Point Academia olarak Türkiye’yi ve Türk okullarını yeterince bilmeyen öğrencilerimize profesyonel destek vermeyi amaçlamaktayız. Tüm bu detayların dışında seçtikleri üniversiteyi, bölümü, akademik kadroyu ve mesleği iyi anlamak, Türkiye’de veya ülkelerine dönme düşünceleri varsa ülkelerinde seçtikleri mesleği sürdürme olasılıklarını değerlendirmek Mesleklerinin geleceğini ve bugününü iyi değerlendirmek Seçtikleri üniversitenin yabancı uyruklu öğrencilere tanıdığı fırsat ve olanakları aktarıp siz değerli öğrencilerimizin doğru yerde eğitim almalarını sağlamaktayız.

Uzman kadromuzla ve tecrübemizle 2015’ten itibaren siz değerli öğrencilerimizin yanındayız. Amacımız danışmanlıktan ziyade ülkelerini terkedip farklı bir ülkede hayata başlayan gençlerimize aile ve güven ortamı hazırlamak. Ri/Point Academia olarak bu yıla kadar 3 bin öğrenciden fazla öğrencimizi meslek sahibi olmaları yolunda rehberlik etmenin gurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda ve önümüzdeki yıllarda da siz değerli öğrencilerimizin yanındayız.

 Yıllardır pek çok lise ve üniversite okumak isteyen gençlerimiz Türkiye’ye eğitim için gelmektedir. Bilmedikleri bir ülkede eğitim almak aslında hiçte kolay değil. Başlangıç olarak internet ortamından araştırma yapıp genelde herhangi bir danışmanlık ofisiyle çalışma ihtiyacı hissedip ve doğal olarak seçtikleri ofise güvenmek zorunda kalmaktadırlar. Daha öncesinde farklı bir danışmanlık ofisi ile çalışıp kayıt olamayıp maddi kayıp yaşayan çok fazla gencimiz bize başvuru yapmıştır. Bizlerde yaptığımız çalışmalarda elbette ticari bir amaç gütmekteyiz. Fakat ticari amaç güderken öğrencilerimizin çıkarlarını hiçe saymamaktayız. Önceliğimiz para kazanmaktan ziyade öğrencimizin güvenli bir şekilde eğitim hayatının başlaması için gerekli bilgi ve dökümanların kendisine doğru aktarılmasını sağlayıp kayıt işlemini tamamlamak. Ri/Point Academia olarak önceliğimiz SİZSİNİZ. Ri/Point Academia den danışmanlık almaya karar veren öğrencimizin ilk etapta ön sözleşme aşamasında yalnızca küçük bir depozito bedeli alınmaktadır. Bu depozito bedeli ön kayıt aşamasında gerekli olan bazı evrakların Türkçe tercümelerinin yapılması ve okula teslim edilmesi için alınmaktadır. Üniversiteye ödenecek meblağın danışmanlık firmaya ödenmesi doğru değildir. Üniversite kayıt ücreti seçilen üniversitenin kendi resmi banka hesabına atılıp danışmanlık ücretinin danışman firmaya ödenmesi gerekmektedir. Ri/Point Academia ön kabul mektubunu almadan danışmanlık ücreti talep etmemektedir. Siz Değerli öğrenciler bizler için KIYMETLİSİNİZ.