Geri

İstanbul Okan  Üniversitesi’nin tüm bölümleri, ayrıcalıkları ve başvuru için hemen bizlere whatsapp, veya mail adreslerimizden ulaşabilirsiniz. Ri/Point Academia olarak İstanbul Okan Üniversitesi başvuruOkan Üniversitesi burslulukOkan Üniversitesi yabancı öğrenci kayıt, Türkiye’de Eğitim gibi aramalarda sizleri binlerce danışanımızın memnuniyeti ile karşılıyoruz. Okan Üniversitesi yabancı öğrenci kayıtları hakkında bilgi almak isterseniz web sitemizin iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin en genç ve dinamik üniversitelerinden İstanbul Okan Üniversitesi; Okan Kültür, Eğitim ve Spor Vakfı tarafından resmi olarak 1999 yılında kurulmuştur.

İstanbul Okan Üniversitesi, 2014-2015 öğretim yılına 8 fakülte (Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi), 2 yüksekokul (Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu) ve 2 meslek yüksekokulu (Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu) ile devam etmiştir.

İstanbul Okan Üniversitesi kampüslerinde bilginin gizlilik ve bütünlüğünü korumak, sürekli erişilebilir olmasını sağlamak amacıyla aldığı tüm tedbirleri ile ISO 27001 Uluslararası Bilgi Güvenliği Standardı’na sahip ilk Türk Üniversitesi olarak tarihe geçmiştir.

İstanbul Okan Üniversitesi 15. kuruluş yıl dönümünde Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi’ni açmanın gururunu yaşamıştır.
2014 – 2015 akademik yılında Tıp Fakültesi ile birlikte ilk öğrencilerini alan Diş Hekimliği Fakültesi saygın akademik kadrosu ve son teknoloji ile donatılmış eğitim alt yapısıyla sağlık eğitimine ivme kazandırmıştır.

İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde 2’si kızlar, 2’si erkekler için olmak üzere 4 yurt binasına ek olarak inşa edilen Meral Okan Öğrenci Yurdu ile 2015-2016 Akademik Yılı’nda Tuzla Kampüsümüzdeki yurtların kapasitesi toplam 1500 öğrenciye ulaşmıştır.