Geri

İstanbul Beykoz üniversitesinin tüm bölümleri, ayrıcalıkları ve başvuru için hemen bizlere whatsapp, veya mail adreslerimizden ulaşabilirsiniz. Ri/Point Academia olarak İstanbul Beykoz Üniversitesi başvuruBeykoz Üniversitesi burslulukBeykoz Üniversitesi yabancı öğrenci kayıt, Türkiye’de Eğitim gibi aramalarda sizleri binlerce danışanımızın memnuniyeti ile karşılıyoruz. Beykoz Üniversitesi yabancı öğrenci kayıtları hakkında bilgi almak isterseniz web sitemizin iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Beykoz Üniversitesi, Türkiye’nin yükseköğretim hayatına katılan en yeni üniversitelerinden biridir. Beykoz üniversitesi, kurulması ile birlikte İşletme ve Yönetim Bilimleri, Sanat Tasarım, Sosyal Bilimler, Mühendislik ve Mimarlık Fakülteleri, Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Yabancı Diller Yüksekokulu, Lisansüstü Programlar Enstitüsü ve Meslek Yüksekokulu akademik faaliyetlerine başladı. Bugün tüm bu akademik birimlerde toplamda 52 olmak üzere 16 yüksek lisans, 20 lisans, 16 ön lisans programı sunulmaktadır. 

Öğrencileri ve çalışanları için mutluluk, özgürlük, hoşgörü ve başarı merkezi olmayı amaçlayan ve hizmetlerinde mükemmelliği hedefleyen Beykoz üniversitesi; öğrenen, öğrendikleri ile öğrenmeye ve topluma değer katan, yenilikçi uygulamaları ve başarıları ile yurt içi ve yurt dışında saygınlığı olan örnek bir üniversite olmayı ilke edinmiştir.