Geri

İstanbul Arel Üniversitesinin tüm bölümleri, ayrıcalıkları ve başvuru için hemen bizlere whatsapp, veya mail adreslerimizden ulaşabilirsiniz. Ri/Point Academia olarak İstanbul Arel Üniversitesi başvuruArel Üniversitesi burslulukArel Üniversitesi yabancı öğrenci kayıt, Türkiye’de Eğitim gibi aramalarda sizleri binlerce danışanımızın memnuniyeti ile karşılıyoruz. Arel Üniversitesi yabancı öğrenci kayıtları hakkında bilgi almak isterseniz web sitemizin iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

İstanbul Arel Üniversitesi 09.05.2007 tarih ve 2809/5656 – Ek. 76 Sayılı Kanun ile kurulmuş, 18 Mayıs 2007 tarih ve 26526 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

İlk etapta, Küçükçekmece-Sefaköy yerleşkesinde eğitim öğretime başlayan Arel üniversitesi hızla büyümüştür. 

Lisans eğitimi veren birimler Tepekent Yerleşkesi’ne taşınmış, Meslek Yüksekokulları ve Enstitüler Sefaköy yerleşkesinde eğitim öğretime devam etmiştir. 18.560 m2 kapalı alana sahip Sefaköy yerleşkemiz Küçükçekmece’de E5 Karayolu üzerinde merkezi bir noktadadır.

Meslek Yüksekokulu ve Enstitülerin bulunduğu yerleşkemizde 80 akıllı sınıf, 6 amfi, proje salonları, Radyo Televizyon Stüdyosu, laboratuarlar, atölyeler, kütüphane, konferans salonu, kafeterya bulunmaktadır.

Üniversite yerleşkelerinin konumu itibarı ile İstanbul Arel Üniversitesi şehir ve kampüs üniversitesi olma özelliğine sahiptir.

Arel Üniversitesi 300 akıllı sınıf ve farklı kapasitedeki amfi sınıfları ile 7.500 öğrenciye eğitim verme kapasitesine sahiptir.

İlk etapta, Küçükçekmece-Sefaköy yerleşkesinde eğitim öğretime başlayan üniversitemiz hızla büyümüştür. 2010 yılında Büyükçekmece-Tepekent Yerleşkesinin tamamlanmasıyla lisans eğitimi veren birimler Tepekent Yerleşkesi’ne taşınmış, Meslek Yüksekokulları ve Enstitüler Sefaköy yerleşkesinde eğitim öğretime devam etmiştir. 18.560 m2 kapalı alana sahip Sefaköy yerleşkemiz Küçükçekmece’de E5 Karayolu üzerinde merkezi bir noktadadır. Meslek Yüksekokulu ve Enstitülerin bulunduğu yerleşkemizde 80 akıllı sınıf, 6 amfi, proje salonları, Radyo Televizyon Stüdyosu, laboratuvarlar, atölyeler, kütüphane, konferans salonu, kafeterya bulunmaktadır.